Back to Careers Overview

Productiemedewerkers/medewerksters

per direct voor de vestiging in Best:

productiemedewerkers/medewerksters
full time of part time (minimaal 20 uur per week)

Medialen in Best is een gezond bedrijf met duidelijke groeiplannen. Naast het bedenken en ontwikkelen van specialistische communicatieconcepten ontwikkelt Medialen op specifieke doelgroepen afgestemde projecten en producten. Medialen heeft naast haar kantoor in Best (NL), kantoren in Kempen (DE) en Overpelt (BE).

Ter versterking van onze productie-afdeling zoeken wij enkele enthousiaste, leergierige en energieke medewerkers of medewerksters die - na een gedegen inwerkperiode - zelfstanding printers gaan bedienen en allerlei productie- en handlingwerkzaamheden gaan uitvoeren. Opleidingsniveau minimaal LBO. Belangrijker dan de opleiding en ervaring is een positieve, energieke en flexibele houding en een aanpakkersmentaliteit. Rijbewijs B is een pré maar geen noodzaak.

Medialen biedt een marktconform salaris, reiskostenvergoeding (vanaf 15 km), vrijdagmiddagborrel, gezellige werksfeer en een dynamische werkomgeving.

Reageren op deze advertentie kan per email op info@medialen.nl, graag een cv toevoegen. Voor vragen kun je bellen met Coen van Kollenburg op 0499-392293.

Seeking partners